TAIPALSAAREN PALJU

Vuokraa matkailuauto


Vuokrattavana Lappeenrannan seudulla laadukas ja tilava matkailuauto, johon mahtuu mukavasti 6 henkilöä.

Auton tiedot

Taipalsaaren Paljun vuokrattavan matkailuauton sisätilat

Tilankäyttö:

6 istumapaikkaa. ISOFIX -kiinnikeet kahdelle lastenistuimelle asuinosan istuimissa.

Nukkumatilat 6 henkilölle (optimi 4 henkeä, maksimi 6 henkeä). Ohjaamon päällä on kiinteä joustinpatjallinen parivuode (koko 200×150 cm), takana noin metrin korkeudella on kiinteä joustinpatjallinen parivuode (koko 200×140 cm), pöytäryhmästä saa vuoteen alas (koko 190×100 cm).

Auton takaosassa on erittäin tilava ulko-ovellinen (oven koko 82×105 cm) takatalli tavaroita varten. Keittiö sijaitsee auton keskiosassa. Wc ja suihkutila on sijoitettu auton keskiosaan. Todella paljon säilytystilaa tavaroille.

Keittiö: 140 litran uusinta mallia oleva jääkaappi 30 litran pakastelokerolla. Jääkappi toimii kaasulla tai ulkopuolisella verkkovirralla (230 V), tai ajon aikana myös akkuvirralla. 3-liekkinen nestekaasuliesi piezo-sytytyksellä, astianpesuallas vesihanalla, keittiökaapisto vetolaatikoin.

Taipalsaaren Paljun vuokrattavan matkailuauton pohjapiirros

WC/suihkutila: Kiinteä wc-istuin vesihuuhtelulla ja ulkoa tyhjennettävällä jätekasetilla, käsienpesuallas vesihanalla, erillinen suihkutila, kaapisto, kattoluukku.

Lämmitys: Täysautomaattinen, termostaattiohjattu keskuslämmitys, hiljainen ja tehokkain Truma Combi 6E ilmankierrätyksellä, teho 6 kW, myös tuuletustoiminto, uusinta mallia. Lämmitys toimii kaasulla tai ulkopuolisella verkkovirralla (230 V). Aito kaksoispohja, jossa asuintilan lattian alla oleva tila on lämmintä tilaa, joten myös lattia on mukavan lämmin.

Ikkunat: 5 kappaletta avattavia asuinosan ikkunoita, kaikki hyttysverkoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja.

Kattoluukut: 3 kappaletta kattoluukkuja. Kaikki kattoluukut avattavia, hyttysverkoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja.

Vesijärjestelmä: Lämmin ja kylmä vesi, 140 litran raikasvesisäiliö, 10 litran lämminvesiboileri, 100 litran harmaavesisäiliö, 20 litran wc-istuimen jätekasetti.

Valaistus: Useita sisätilan valaisimia, jääkaapin valo, ulkovalo.

Taipalsaaren Paljun vuokrattavan matkailuauton sisätilat

Nestekaasu / verkkovirta / akkusähkö:
Auto on täysin omavarainen: lämmitys, liesi, vedenlämmitin ja jääkaappi toimivat nestekaasulla. Jääkaappia ja lämmitystä on mahdollista käyttää myös verkkovirralla, kytkemällä auto verkkovirtaan. Tarvittavat virtajohdot adaptereineen kuuluvat auton vuokrausvarustukseen.

Valaisimet ja vesipumput toimivat asuintilan omalla akulla. Auton moottorilla on erillinen akkunsa. Auto on varustettu täysautomaattisella latausjärjestelmällä. Asuintilan akku latautuu myös ajon aikana.

Asuintilan verkkovirtapistokkeista saa virtaa, kun auto on kytkettynä verkkovirtaan (230V). Asuintilasta löytyy myös 2 kpl USB-pistokkeita ja 1 kpl 12V-tupakansytytinpistoke, joista saa virtaa asuintilan akulta, eli myös silloin kun auto ei ole kytkettynä verkkovirtaan.

Muuta: Ajonaikainen ilmastointi, Vakionopeuden säädin, Ohjaamon turvatyynyt, ESP-ajonhallintajärjestelmä, Lukkiutumattomat jarrut (ABS), Tehostettu luistonesto (ASR ja Traction Plus), Polkupyöräteline 3-4 polkupyörälle kiinnikkeineen, Radio ja multimediasoitin, Bluetooth, Peruutuskamera, Saa ajaa tiekohtaisen nopeusrajoituksen mukaan

Katso lisää kuvia autosta

Pääset liikkumaan kuvien välillä klikkaamalla nuolista kuvan reunassa.

Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto Taipalsaaren Paljun vuokrattava matkailuauto

Matkailuauton vuokraushinnat

Yhteystiedot